Hallo!

I am back. En niet een klein beetje, maar met een nieuw concept! Ik wil leven met het woord wat ik op mijn pols getatoeëerd heb staan en daarom mijn Flow-momenten vastleggen. Ik wil proberen vanaf 13 april 2020 elke dag in beeld te brengen met beeld en tekst. Dit kan een recept zijn, een foto , een recensie over een film/theatervoorstelling/concert/festival waar ik ben geweest, een belevenis of hoe ik bezig was met een projectje.

Toen ik 15 jaar terug auditie deed bij de kunstacademie, heb ik mijn portfolio samengesteld tot een kalender van 12 maanden. Elke maand liet ik de foto zien dat mijn gevoelens in die maand symboliseerde. Deze manier van fotograferen ligt mij het meest. Ik maak graag een documentaire van mijn dagelijks leven. Puur, rauw, echt en grimmig. Dit zijn hoe mijn dagen zijn. Ik kan in een zeepbel opstijgen van geluk, ik kan ook intens boos zijn van machteloosheid over de innerlijke strijd die ik al jaren met mezelf voer.

Drie jaar terug liet ik in april het woord ‘Flow’ tatoeëren op mijn pols. Mijn vader gaf dit toverwoord aan mij om dicht bij mezelf te blijven en het leven te omarmen. Ik zie sinds deze tattoo geluk in kleine dingen. En weet dat niets vanzelfsprekend is. Zoals Kurt Tucholsky ooit schreef: ” Verwacht niets, je leven is vandaag!”.

Met dit gegeven wil mijn dagboek tentoonstellen aan iedereen die mij wilt volgen. Wees welkom op mijn site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.