Geen categorie

31 in foto’s.

Hallo!

I am back. En niet een klein beetje, maar met een nieuw concept! Ik wil leven met het woord wat ik op mijn pols getatoeëerd heb staan en daardoor een jaar lang mijn Flow-momenten vastleggen. Ik wil proberen elke week van mijn 31 levensjaar vast te leggen met één foto dat de week symboliseert.

Toen ik tien jaar terug auditie deed bij de kunstacademie, heb ik mijn portfolio samengesteld tot een kalender van 12 maanden. Elke maand liet ik de foto zien dat mijn gevoelens in die maand symboliseerde. Deze manier van fotograferen ligt mij het meest. Ik maak graag een documentaire van mijn dagelijks leven. Puur, rauw, echt en grimmig. Dit zijn hoe mijn dagen zijn. Ik kan in een zeepbel opstijgen van geluk, ik kan ook intens boos zijn van machteloosheid over de innerlijke strijd die ik al jaren met mezelf voer.

Drie jaar terug liet ik in april het woord ‘Flow’ tatoeëren op mijn pols. Mijn vader gaf dit toverwoord aan mij om dicht bij mezelf te blijven en het leven te omarmen. Ik zie sinds deze tattoo geluk in kleine dingen. En weet dat niets vanzelfsprekend is. Zoals Kurt Tucholsky ooit schreef: ” Verwacht niets, je leven is vandaag!”.

Met dit gegeven wil mijn dagboek tentoonstellen aan iedereen die mij wilt volgen. Wees welkom op mijn site.

6 Comment

  1. Wat fijn! Heel veel succes met je project! Ik merk dat door elke dag een foto te (moeten) maken je er ook wel voor gaat zorgen dat er elke dag ‘iets’ gebeurt om op de foto te zetten. Prettige feesten en eindejaar en tot in 2015!

  2. Dank je wel! Jij ook een heel fijn nieuw jaar vol fijne momenten.
    Ik had vorig jaar mee gedaan met een #100happydays project via instagram en merkte inderdaad dat er elke dag iets moois gebeurd. Nu alleen weer mijn geliefde spiegelreflexen gebruiken, want die zaten een beetje te verstoffen 🙁

  3. Услуга слесарь-сантехник, русский, произвожу работы по ремонту, демонтажу, монтажу, подключению, замене и настройке сантехнического оборудования (унитаз, ванна, смеситель, стиральная машина, гофра, сифон и многое другое). Выезд на объект, только в пределах Санкт-Петербурга. Стоимость работ достаточно низкая, так-как работаю самостоятельно (без посредников и бригад). Если работы мелкие, и за час управлюсь – то беру 500 рублей… если заказ объемный, то уже по договоренности с заказчиком. Также, произвожу разводку труб горячего и холодного водоснабжения по квартире (металлопластик или полипропилен, на выбор заказчика). Звоните, не стесняйтесь, стоимость моих услуг не велика! Тел: 89006501093

  4. Услуга слесарь-сантехник, русский, исполняю работы по ремонту или замене широкого спектра сантехнического оборудования: унитазы, ванны, болеры, смесители, фановые трубы и сифоны. Выезд на объект, только в окрестностях СПб. Ценник держу низкий, ибо работаю самостоятельно (без посредников и бригад). Если работы немного, и за час управлюсь – то возьму 500 рублей… если объем работ больше, то обсуждаем с заказчиком. Еще я, выполняю разводку труб горячего и холодного водоснабжения по квартире (металлопластик или полипропилен, на выбор заказчика). Звоните, не стесняйтесь, стоимость моих услуг не велика! Тел: 89523633632

  5. Всем кто знает, про что я пишу! Абузоустойчивый сервер – русский интерфейс, молниеносная поддержка, хорошие расценки, акции и ништяки. Держу у них самый отьявленный непот второй год, вообще все отлично, все абузы отсылают в утиль. Жаждешь спокойствия и надежности, смотри – https://goo.gl/q13Adc или в профиле.

  6. 除湿机的除湿原理是风扇将潮湿空气抽入机内,温度相对较高的潮湿空气接触温度相对较低的蒸发器,此时空气中的水份冷凝成小水珠,家用&#38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title